Welkom in de magische wereld van patronen

Excentrieke kleuren, magische details en verrassende vormen die je versteld doen staan: laat je inspireren en inspireer anderen…

Meer dan 20000 patronen beschikbaar

Custom-made producten, met het patroon van jouw keuze

Als Motiflow ‘official dealer’ maken wij interieur producten met de beste patronen van meer dan 900 designers. Alles wordt op bestelling voor jou gemaakt en digitaal geprint in Nederland.

Ben je enthousiast over een van onze patronen voor behang, een stof of sticker, indoor of outdoor kussen kussen of zitzak, een akoestisch paneel of één van onze andere producten? Kijk dan snel via deze link om het volledige gamma producten te zien waar jij je creativiteit kan op loslaten…

  1. Kies dan eerst het patroon van jouw keuze (scroll naar beneden) of ga via de externe link hier rechts onderaan (iets makkelijker omdat je dan van tab naar tab kan springen en zowel je bestelmandje als een overzicht van patronen kan bekijken)
  2. Ga dan naar het materiaal waar je dit patroon op wil printen, voeg het product toe aan je winkelmandje en kies het patroon.
    (Meer uitgebreide info over het bestelproces kan je vinden in onze blogpost.)
  3. Bestel en reken af… de verzendingstermijnen op je bestelpagina geven de termijn weer van print inclusief levering bij jou thuis.
  4. Tot snel?

Gebruik deze externe link wanneer je browser of operating system problemen geeft om alle patronen te zien. 
De collectie is gigantisch, wij raden deze manier bovendien aan om lekker te kunnen grasduinen.