Custom-made interieur en exterieur producten * Print on demand * Duurzaam geproduceerd in Benelux * Shipment naar alle EU-landen

The Athens Collectie

Het stond in de sterren geschreven – een eigen collectie kon niet uitblijven. Wij engageren ons om via ons platform ook naar particulieren toe een eigentijdse, onderling combineerbare collectie van zitzakken, in- en outdoor kussens beschikbaar te maken, en dat in verschillende materialen, afmetingen, patronen, kleurvarianten van patronen en schalen van patronen…

Onze inspiratie

Hou jij van blauw, wit, en zandkleuren? Dan leent onze Griekse collectie zich bijzonder goed om je exterieur en interieur een ‘botox-treatment’ te geven. Helderblauwe luchten, chillen op een zitzak of in de lounge set vlak bij het zwembad, lekkere cocktails… dit is hoe je vakantie in eigen tuin beleeft. We zochten onze inspiratie bij toonaangevende en eigentijdse Griekse architecten voor deze collectie zoals Maria Chatzistavrou, Alexandros Tsikordanos, Tina Komninou and a couple more… voor een heerlijke eigentijdse en chill vibe.

De patronen

Onze stoffen

De collectie kussens is beschikbaar in 3 verschillende stoffen: OUTDOOR proPES voor de outdoor kussen, en MEZO en VELVET voor de indoor interieur varianten (Velvet = coming soon).

OUTDOOR proPES:
Dit is een recycleerbaar en lichtgewicht polyester materiaal voor jouw outdoor lounge set. Het is waterafstotend, kan gewoon met een vochtige doek afgenomen worden. Geprint met milieuvriendelijke inkten op waterbasis. Zijdesatijnen uitzicht.

MEZO katoen: STOER en MODERN
Mezo (Cotton Panama 420 gr./m2) is een dichte stof met stoere en natuurlijke weefstructuur en wordt gemaakt van duurzaam geproduceerd katoen (BCI), en wordt ‘geprint’ met pigmentinkten op waterbasis, by far onze meest ecologische en organische optie. Deze stof kan gewassen en gestreken worden op lage temperatuur (kan niet in de droogkast!). Mat en stoer uitzicht.

VELVET:
Dit is het luxepaardje van de collectie. Hoogwaardige stof met een lage pool, waardoor het fluweelzacht aanvoelt. Met een unieke glans voor een luxe uitstraling. Ook alweer geprint met milieuvriendelijke inkten op waterbasis voor prachtige kleurcontrasten. Dit materiaal kan op 40° gewassen worden. Binnenkort beschikbaar.

Verschillende patronen en verschillende varianten per patroon

We hebben 7 verschillende patronen voor jullie uitgewerkt, elk patroon of variant van een patroon (meestal een andere kleurencombinatie) kan naar hartelust gecombineerd worden. Houd je van grafisch, subtiel, elegant… je kan alles perfect combineren exact zoals jij het wil. Alle kleuren zijn op mekaar afgestemd binnen één bepaalde collectie.

Verschillende schalen

Het grote verschil met de MOTIFLOW patronen is dat je deze enkel in één schaal kan gaan kiezen. Zoals je beneden kan zien, is in schaal 1 het patroon op zijn grootst, en in schaal 3 het patroon op zijn kleinst. Voor elk kussen, zitkussen, etc… kan jij exact bepalen hoe groot of klein het patroon moet zijn. Custom-made just got an extra dimension!

Beschikbare afmetingen

Voor onze bean bags of zitzakken kan je kiezen uit de volgende afmetingen: small (100×140) – medium (135×135) – of large (135×175).
Die van 100×140 cm is perfect voor de kids. Een zitzak van 135×135 cm is een fijne tussenmaat en is geschikt voor volwassenen en kinderen. Wil je echt lekker chillen? Kies dan het formaat 135×175 cm. Dat is een heerlijke lounge zitzak. Laat de popcorn en M&M’s maar aanslepen: jouw lees- of Netflixavond kan beginnen.

Voor onze indoor en outdoor kussens kan je kiezen uit 3 formaten: small (45×45cm) – medium (60×40cm) – of large (60×60cm)
Wil jij een link creëren tussen je binnen interieur en outdoor lounge stijl, en zoek je een zalig kussen voor je binnenzetel? Dan word je helemaal blij van onze collectie kussens.  Een grote om lekker op uit te rusten (L), een kleintje voor in je onderrug (S) of gewoon het ideale kussen voor jouw lounge set (M)…

Hoes of volledige set: jij kiest!

Voor elk kussen of beanbag, kan je bovendien kiezen of je enkel de hoes wil, of je een volledige set wil aankopen (hoes + vulling/ kussen). Dat werkt economisch en bovendien gaan wij alle patronen minstens 5 jaar in onze collectie houden. Duurzaamheid betekent ook niet zomaar alle nieuwe ‘tendensen’ volgen. Als het goed is, is het goed en dan willen wij jullie ook de kans geven om een kussen of zitzak cover bij te kopen als dat nodig is.

Stay tuned for more… onze inspiratie voor nieuwe collecties is nog lang niet opgedroogd.
Jouw Marketing Shelfie Design Team