Custom-made interieur en exterieur producten * Print on demand * Duurzaam geproduceerd in Benelux * Shipment naar alle EU-landen

Verminder je energiekosten en geluid

Met MultiTexPro® kan de verwarming lager

Je hebt het vast meegekregen: de wereldwijde stijging van de energiekosten. De verwachting is dat de prijzen van elektriciteit en gas de komende tijd blijven stijgen. Kijk anders naar energieverbruik en focus op materialen met een isolerende werking zoals MultiTexPro®. De akoestische bonus is mooi meegenomen!

De MultiTexPro® wandbekleding werkt onder andere isolerend en helpt jou om energiezuiniger te leven. Door de dikte van het materiaal dekt MultiTexPro® de wanden af waardoor warme lucht langer in de ruimte blijft hangen en de koude lucht buiten blijft. Ideaal voor de koude wintermaanden dus, en beter voor je energierekening.

Naast de isolerende werking werkt MultiTexPro® oneffenheden tot 4mm op de muur weg. Het materiaal is geschikt voor vrijwel alle ondergronden. Je kan kiezen voor een design (we raden het Gold pack design aan), of een Motiflow patroon (geen design pack).

Nagalmtijd:

Nagalmtijd is de tijd dat het geluid in een ruimte nog hoorbaar is als de geluidsbron al is gestopt. Je kent het wel, als je in je handen klapt in een kerk of zaal. Dan hoor je nagalmen. De nagalmtijd wordt weergegeven als de tijd waarin het geluid met 60dB afneemt. We testten de nagalmtijd van MultiTexPro® in een bioscoopruimte. Check hieronder het resultaat:

Praktisch: hoe breng je MultiTexPro® aan?

>>> Slimme link naar het product MultiTexPro® in onze winkel!